EPS Mortel

EPS MORTEL

EPS mortel is een kant-en-klaar mengsel van gerecyclede EPS korrels en toeslagstoffen.
Het is speciaal ontwikkeld voor het vloerenleggersbedrijf en vindt zijn toepassing als thermische en akoestische onderlaag voor zand/cement en gietvloeren.
Acoustic foam is een geluidsisolerende folie (6mm dik) bestaande uit een laminaat van twee maal 3mm. PE-schuim + PE film. Tegen wanden en rond alle verticale doorvoeringen worden speciale hulpstukken geplaatst, speciaal ontwikkeld uit hetzelfde materiaal.
Nicky Huisman Vloeren B.V. gebruikt een combinatie van EPS mortel en Acoustic foam.
Samen vormen zij een onderlaag voor zwevende dekvloeren uitgevoerd in zand/cement of gietvloeren. De EPS mortel is uitermate geschikt voor een zowel thermische als contactgeluidisolatie en garandeerd een hoge stabiliteit, drukvastheid en vlakke afwerking.
Het is tevens ideaal als ondervloer voor het uitvullen van leidingwerk en vloerverwarming.

WAAROM NICKY HUISMAN B.V.

We zijn creatief en professioneel.

Vloerenbedrijf Nicky Huisman BV is al drie generaties lang dé specialist in Vloeren. Zowel cementgebonden- als anhydrietvloeren voor de Utiliteitsbouw, Woningbouw en de Particuliere sector.
Met behulp van onze revolutionaire Mobiele (giet) mortelinstallaties bieden wij de ultieme oplossing voor de professionele bouwer!

Kennis en Ervaring

Onze kennis en ervaring garandeert u altijd hoogwaardige kwaliteit, flexibiliteit en vakmanschap!

Gegarandeerde Kwaliteit & Service

Kiwa is een onafhankelijke organisatie die hooggekwalificeerde certificering verzorgt. Kiwa creëert vertrouwen in uw organisatie, producten, diensten, processen, managementsystemen en medewerkers door de kwaliteit van alles wat u doet zichtbaar en meetbaar te maken. Zo helpt Kiwa u de kwaliteit te verbeteren.

logoNOA heeft niet alleen een belangrijke verantwoordelijkheid binnen de afbouwbranche, maar ook een krachtige stem en de juiste middelen om de collectieve en individuele belangen van NOA-leden te behartigen. Met een dergelijke achterban staat de ondernemersvereniging sterk in haar contacten met overheid, aannemers, opdrachtgevers, vakbonden, uitvoeringsinstanties en ondernemers.

logoAfbouwkeur kijkt naar de vakbekwaamheid en ondernemersvaardigheden van alle afbouwbedrijven die ons keurmerk willen voeren. De deelnemende bedrijven worden voortdurend op kantoor en tijdens de uitvoering gecontroleerd, om te zien of ze aan de eisen blijven voldoen.

over-ons-svs-opleidingenSVS B.V. is dé vakopleider voor de schoonmaakbranche en de facilitaire dienstverlening. Al in 1977 gestart, maar nog steeds innovatief en flexibel. Onze jarenlange ervaring en de kundige vakdocenten uit de praktijk leiden tot kwalitatieve opleidingen.

vca-logo-eps-in-pms-339-en-280-contour-converted
VGM Checklist Aannemers
VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld.

We blijven altijd vernieuwen

Bijblijven en vernieuwen is één van de belangrijkste speerpunten voor de vooruitgang van Nicky Huisman. Door te vernieuwen en inversteren in de nieuwste inovaties binnen onze sector blijven we relevant op de markt.

Voor brochures, protocollen ,certificaten en
andere downloads, bezoek onze downloadpagina.

GARANTIE

Nicky Huisman B.V. is lid van het Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouw- bedrijven (NOA)
Hier kunt u terecht voor alle zaken die de hele branche van afbouw- en verwante bedrijven aangaan.
De vereniging behartigt de individuele en collectieve belangen van al haar leden. Doordat de leden ongeveer tweederde van de totale afbouwbranche vertegenwoordigen, heeft de NOA een positieve invloed voor alle partijen.
Deze invloed kan de vereniging aanwenden voor publiciteit tegenover de overheid, aannemers, opdrachtgevers, vakbonden, uitvoeringsinstanties en werknemers.
KOAC – NPC
De sector Keuringen en Kalibraties onderzoekt in het laboratorium de meest uiteenlopende bouwmaterialen. Veel voorkomende categorieën zijn mortel-betonproducten en betongrond- stoffen, grond en funderingsmaterialen. Daarnaast worden de ruim driehonderd laboratoriumproeven regelmatig ingezet voor andere, minder gangbare materialen.Bijna alle proeven worden uitgevoerd onder een kwaliteitsborgings- systeem dat is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie (STERLAB-erkenning).

Niet zeker wat voor produkt u nodig heeft ?