Cementdekvloeren

CEMENTDEKVLOEREN

Cementdekvloeren worden zowel in utiliteits- als woningbouw vaak gekozen. Cementdekvloeren zijn bij uitstek geschikt voor het aanbrengen van de verschillende soorten vloerbedekkingen. Denk hierbij aan harde en zachte vloerbedekkingen, tegels en epoxy vloeren.

Kwaliteit

Per vrachtwagen kunnen we ongeveer 300m² cementdekvloeren per dag aanbrengen. Wij brengen al het benodigd materiaal zelf mee.
Dit heeft voor u het voordeel dat er op de bouwplaats geen ruimte meer vrijgehouden hoeft te worden voor de opslag van zand en cement.

Doordat het mengsysteem computergestuurd is kunnen wij een constante kwaliteit garanderen waarbij het niet uitmaakt of het een cw7 t/m cw25 vloer betreft.

Al onze vloeren worden volgens NEN-2741norm gelegd omdat kwaliteit bij ons in een hoog vaandel staat!

WAAROM NICKY HUISMAN B.V.

We zijn creatief en professioneel.

Vloerenbedrijf Nicky Huisman BV is al drie generaties lang dé specialist in Vloeren. Zowel cementgebonden- als anhydrietvloeren voor de Utiliteitsbouw, Woningbouw en de Particuliere sector.
Met behulp van onze revolutionaire Mobiele (giet) mortelinstallaties bieden wij de ultieme oplossing voor de professionele bouwer!

Kennis en Ervaring

Onze kennis en ervaring garandeert u altijd hoogwaardige kwaliteit, flexibiliteit en vakmanschap!

Gegarandeerde Kwaliteit & Service

Kiwa is een onafhankelijke organisatie die hooggekwalificeerde certificering verzorgt. Kiwa creëert vertrouwen in uw organisatie. Door middel van producten, diensten, processen, managementsystemen en medewerkers door de kwaliteit van alles wat u doet zichtbaar en meetbaar te maken.

Zo helpt Kiwa u de kwaliteit te verbeteren.

logoNOA

Noa heeft niet alleen een belangrijke verantwoordelijkheid binnen de afbouwbranche. Tevens door een krachtige stem en de juiste middelen om de collectieve en individuele belangen van NOA-leden te behartigen.

Met een dergelijke achterban staat de ondernemersvereniging sterk in haar contacten met overheid, aannemers, opdrachtgevers, vakbonden, uitvoeringsinstanties en ondernemers.

logoAfbouwkeur

Afbouwkeur kijkt naar de vakbekwaamheid en ondernemersvaardigheden van alle afbouwbedrijven die ons keurmerk willen voeren. Controle van de deelnemende bedrijven geschiedt tijdens werk- en kantooruren. Om te zien of ze aan de eisen blijven voldoen.

over-ons-svs-opleidingen

SVS

SVS B.V. is dé vak opleider voor de schoonmaakbranche en de facilitaire dienstverlening. Al in 1977 gestart, maar nog steeds innovatief en flexibel. Onze jarenlange ervaring en de kundige vakdocenten uit de praktijk leiden tot kwalitatieve opleidingen.

vca-logo-eps-in-pms-339-en-280-contour-convertedVGM

VGM Checklist Aannemers
VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. In feite is VCA veel meer dan een checklist.

Het is een veelzijdig programma waarbij getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem bij de dienstverlenende bedrijven. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld.

We blijven altijd vernieuwen

Bij blijven en vernieuwen is één van de belangrijkste speerpunten voor de vooruitgang van Nicky Huisman. Door te vernieuwen en investeren in de nieuwste inovaties binnen onze sector blijven we relevant op de markt.

Voor brochures, protocollen ,certificaten en
andere downloads, bezoek onze downloadpagina.

GARANTIE

Nicky Huisman B.V. is lid van het Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouw- bedrijven (NOA)
Hier kunt u terecht voor alle zaken die de hele branche van afbouw- en verwante bedrijven aangaan.
De vereniging behartigt de individuele en collectieve belangen van al haar leden. Doordat de leden ongeveer twee derde van de totale afbouwbranche vertegenwoordigen, heeft de NOA een positieve invloed voor alle partijen.

Deze invloed kan de vereniging aanwenden voor publiciteit tegenover de overheid, aannemers, opdrachtgevers, vakbonden, uitvoeringsinstanties en werknemers.

KOAC – NPC

De sector Keuringen en Kalibraties onderzoekt in het laboratorium de meest uiteenlopende bouwmaterialen. Veel voorkomende categorieën zijn mortel-betonproducten en betongrond- stoffen, grond en funderingsmaterialen. Daarnaast worden de ruim driehonderd laboratoriumproeven regelmatig ingezet voor andere, minder gangbare materialen.Bijna alle proeven worden uitgevoerd onder een kwaliteitsborgings- systeem dat is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie (STERLAB-erkenning).

Niet zeker wat voor produkt u nodig heeft ?