Over ons

ONS BEDRIJF

Nancy Huisman zet het bedrijf van Nicky voort. Nicky was de derde generatie die in het vloerenbedrijf zit. Na zijn schooltijd werkte hij 15 jaar bij zijn vader in het bedrijf en begon in 1993 voor zichzelf en is het bedrijf gevestigd in een fraai eigenhandig gerestaureerd pand in Berlicum, een dorp onder de rook van ’s-Hertogenbosch.
Vloerenbedrijf Nicky Huisman BV is al drie generaties lang dé specialist in Vloeren. Zowel cementgebonden- als anhydriet- vloeren voor de utiliteitsbouw, woningbouw en de particuliere sector.

Onze locatie

ONZE MISSIE

De naam Nicky Huisman staat voor technische deskundigheid, betrouwbaarheid, kwalitatief hoogwaardige producten, attente service en perfecte verzorging met als doel de geprefeerde partner te
zijn voor onze klanten dmv innovatie en technische expertis in onze markt.

Nicky Huisman B.V. werkt veel voor grote aannemers en bedrijven.
Wij zijn in staat om in binnen- en buitenland te werken, zoals de vliegveld terminal op Sint Maarten. (voor Koop Holding Europe)

Wij voldoen aan V.C.A.1, hetgeen inhoudt dat wij voldoen aan de veiligheidseisen, zoals door de aannemers gevraagd wordt.

WAT WE DOEN

Met behulp van onze revolutionaire Mobiele (giet) mortelinstallaties bieden wij de ultieme oplossing voor de professionele bouwer!

  • Morteldekvloeren: Het leveren en aanbrengen van Morteldekvloeren in de klasse CW7 t/m CW25. Het machinaal afwerken van morteldekvloeren (afvlinderen).
  • Anhydriet vloeivloeren: Leveren en aanbrengen van Anhydriet vloeivloeren zowel calciumsulfaat als cementgebonden in de klasse van CA 12 tm CA 35
  • Stabilisatie: Het leveren en verpompen van stabilisatiezand voor o.a. rondom zwembaden en in kruipruimtes.
  • Isolatie:  Het aanbrengen van diverse soorten isolatiematerialen waaronder EPS-mortel, EPS tackerplaten en andere isolatiematerialen.
  • Werklocatie: Onze werklocaties zijn verspreid over heel Nederland. – Op verzoek kunnen wij ook op locatie in het buitenland werken.

Niet zeker wat voor produkt u nodig heeft ?